A mennyország hangja – Mária medjugorjei üzenetei PPEK szám: 326

„Isten meghalt” – mondták nekünk. „A mennyország kizárólag emberi találmány” – állították. És levonták a következtetést: „Maximálisan élvezni kell a földi életet.” Igen, csakhogy azután az így gondolkozó generáció gyermekei ezrével haltak meg. Elviseltük volna ezt továbbra is?
Isten mindenesetre nem viselte el. Az emberiség megmentésére elrendelt „rendkívüli állapot” keretében felfedezte MEDJUGORJÉT, az egyik legszegényebb boszniai falut, hogy előidézze századunk legcsodálatosabb robbanását: a szeretet bombáját. Több millió szív rátalál a reménységre és a manapság legritkább árucikkre, az élet értelmére.
A hely Királynője? A Szűzanya.
Célja? Megalapította a szeretet iskoláját, hogy megmentse gyermekét, az emberiséget.
Eszközei? Hat falubeli gyermek.
Hatása azokra, akik üzenetei szerint akarnak élni? Lelki, sőt testi gyógyulás, földi boldogság és az életszentség, amely megnyitja a mennyországot.
A könyv a Szűzanya összes medjugorjei üzenetét tartalmazza a jelenések kezdete, azaz 1981 óta. Boldog, aki belemerül, élete soha nem lesz olyan, mint azelőtt: megnyílnak előtte a Világosság kapui (Emmanuel nővér).

Kattintson a file nevére, hogy letöltse azt!
Név Méret (byte) Magyarázat
mennyh01.hlp 322.798 A könyv „súgó” (vagy „help”) file változata. Miután átmásolta ezt a file-t a saját személyi számítógépére, indítsa el (pl. kétszeri rákattintással), és máris olvashatja és felhasználhatja a könyvet elektronikusan.
mennyh01.ico 766 A „help” file-hoz tartozó ikon file.
mennyh01.txt 485.242 A könyv „text” file változata. Formálatlan file, amely bármilyen szövegszerkesztőbe betölthető.