Cserháti Ferenc: Ünnepszemle PPEK szám: 121

Ebben a kötetben a szerző folytatja a Hitébresztő című háromkötetes munkáját (148-as tétel) és Urunk évközi főünnepeihez, Szűz Mária és a szentek ünnepeihez valamint a liturgikus év más jeles napjaihoz ad szentbeszédeket és a szentmisét bevezető gondolatokat. Ezen elmélkedések során a hitterjesztés krisztusi parancsát és az új evangelizáció sürgető követelményét igyekszik szem előtt tartani az Apostol buzdítása szerint: „hirdesd az evangéliumot, állj vele elő, akár alkalmas, akár alkalmatlan” (2 Tim 4, 2).
A Hitébresztőhöz hasonlóan ez a kötet sem kínál kész és mintabeszédeket, legfeljebb csak gondolatokat és ötleteket ébreszt az egyéni elmélkedésekhez, illetve a lelkipásztori igehirdetésekhez, amely mindig őszinte, szorgos, kemény és személyes előkészületet is feltételeznek.

Kattintson a file nevére, hogy letöltse azt!
Név Méret (byte) Magyarázat
unszml01.hlp 283.318 A könyv „súgó” (vagy „help”) file változata. Miután átmásolta ezt a file-t a saját személyi számítógépére, indítsa el (pl. kétszeri rákattintással), és máris olvashatja és felhasználhatja a könyvet elektronikusan.
unszml01.ico 766 A „help” file-hoz tartozó ikon file.
unszml01.txt 372.715 A könyv „text” file változata. Formálatlan file, amely bármilyen szövegszerkesztőbe betölthető.