Füzér Julián: Mindszenty bíboros, a szent PPEK szám: 467

Füzér Julián „Szentnek kiáltjuk!” című könyve után megírta a „Mindszenty bíboros, a szent” című könyvét, amelynek célja, hogy növelje iránta az emberek szeretetét és oltárra segítse azt, „akit az Ég a magyaroknak adott nagy ajándékként”. A könyvben található tanulmányok, cikkek, beszédek Mindszenty és történelmi kora „portréját”, a jellemrajzát nyújtják. A tanulmányok címét olvasva mint Mózes az égő csipkebokor előtt, mi is mondjuk magunknak: „Megyek és megnézem ezt a csodálatos látványt” – Mindszentyt, a miséző papot, a jó pásztort, a Szent Szűz tisztelőjét, a fájdalmak férfiát, a nagy szent püspököt, a Mindszenty-misztikumot. A könyv egyik legnagyobb értéke a „Libellus Sanctitatis”, ami rámutat Mindszenty életszentségére.
Ez a kötet már megjelenése, 1989 óta jelzi, elérkezett a boldog idő, hogy Mindszenty bíboros szentté avatásán dolgozzunk és azért imádkozzunk. A könyv írójának, szerksztőinek reménye, hogy mindazok, akik ezeket az írásokat itt olvassák, buzgó imába kezdenek Mindszenty bíboros szentté avatásáért az Isten dicsőségére, az Anyaszentegyház dicséretére, a jószándékú emberek lelki javára és a magyarok nagy örömére.

Kattintson letöltésre a "PDF" vagy "DOC" szavakra vagy a fájl nevére!
   Formátum       Méret (byte)    Fájlnév   
PDF 21.015.103 Fuzer_Julian_Mindszenty_biboros_a_szent_1.pdf
DOC 6.505.472 Fuzer_Julian_Mindszenty_biboros_a_szent_1.doc
EPUB 5.104.148 Fuzer_Julian_Mindszenty_biboros_a_szent_1.epub
MOBI 5.298.276 Fuzer_Julian_Mindszenty_biboros_a_szent_1.mobi


Régi formátum: Kattintson a file nevére, hogy letöltse azt!
Név Méret (byte) Magyarázat
fjmbsz01.hlp 6.074.114 A könyv „súgó” (vagy „help”) file változata. Miután átmásolta ezt a file-t a saját személyi számítógépére, indítsa el (pl. kétszeri rákattintással), és máris olvashatja és felhasználhatja a könyvet elektronikusan.
fjmbsz01.ico 766 A „help” file-hoz tartozó ikon file.
fjmbsz01.txt 843.564 A könyv „text” file változata. Formálatlan file, amely bármilyen szövegszerkesztőbe betölthető.