Jacques Loew: Beszélgetések PPEK szám: 460

Jacques Loew két kisebb művét tartalmazza ez a program. Az első – „Kerestelek az éjszakában” – a vallás világától távolállókhoz szól. A második – „Ha ismernétek Isten ajándékát” – a szerző televíziós konferencia-sorozatának megörökítése, amely elsősorban a még csak felszínesen hívő külső vallásgyakorlatokban megrekedt olvasókat tartja szem előtt. Mindkét mű a korszerű evangelizálásra nyújt példát.
Jacques Loew 1908-ban született Clermont-Ferrandban, már mint ügyvéd tér meg, domonkos szerzetespap lesz, 1941 óta az „Economie et Humanisme” munkaközösség tagja; 1942-1954 dokkmunkásként dolgozik; ebben az időben képes katechetikai albumaival és dokkmunkás- naplójával válik közismertté. Később a saját alapítású „Hit Iskolájának” vezetője Fribourgban. Élénk irodalmi tevékenységének elismeréséül 1971-ben elnyeri a francia katolikus irodalmi nagydíjat.

Kattintson a file nevére, hogy letöltse azt!
Név Méret (byte) Magyarázat
jlbesz01.hlp 153.083 A könyv „súgó” (vagy „help”) file változata. Miután átmásolta ezt a file-t a saját személyi számítógépére, indítsa el (pl. kétszeri rákattintással), és máris olvashatja és felhasználhatja a könyvet elektronikusan.
jlbesz01.ico 766 A „help” file-hoz tartozó ikon file.
jlbesz01.txt 175.742 A könyv „text” file változata. Formálatlan file, amely bármilyen szövegszerkesztőbe betölthető.