Keresztút-gyűjtemény PPEK szám: 31

Ez az elektronikus könyv többféle keresztút-elmélkedést ad a lelkipásztorok és hívek kezébe. Az itt összegyűjtött keresztutak (jelenleg 28) sokféle megvilágításban, sokféle csoport számára beszélnek Krisztus szenvedéséről.
A program ezen kívül gazdag kiegészítő anyagot biztosít a keresztút kialakulásáról és történetéről, az állomások szentírási eredetéről, tartalmazza a négy passió-történetet, a Salvifici Doloris című pápai körlevet az emberi szenvedés keresztény értelméről, himnuszokat, énekeket, litániát Krisztus szenvedéséről, tanulmányt a szenvedéstörténet ószövetségi utalásairól és végül azonnal felhasználható vázat ad további keresztúti elmélkedések összeállításához.
Ezt a programot kiegészítik különféle keresztúti illusztrációk, amelyeket a Könyvtár 29-ik tételében lehet megtalálni. A jövőben még több keresztutat szándékozunk ebbe a gyűjteménybe felvenni.

Kattintson letöltésre a "PDF", "DOC", "EPUB" vagy "MOBI" szavakra vagy a fájl nevére!
   Formátum       Méret (byte)    Fájlnév   
PDF 2.796.695 Keresztut_gyujtemeny_1.pdf
DOC 2.576.384 Keresztut_gyujtemeny_1.doc
EPUB 437.638 Keresztut_gyujtemeny_1.epub
MOBI 742.342 Keresztut_gyujtemeny_1.mobi


Régi formátum: Kattintson a file nevére, hogy letöltse azt!
Név Méret (byte) Magyarázat
kut01.hlp 707.616 A könyv „súgó” (vagy „help”) file változata. Miután átmásolta ezt a file-t a saját személyi számítógépére, indítsa el (pl. kétszeri rákattintással), és máris olvashatja és felhasználhatja a könyvet elektronikusan.
kut01.ico 766 A „help” file-hoz tartozó ikon file.
kut01.txt 782.625 A könyv „text” file változata. Formálatlan file, amely bármilyen szövegszerkesztőbe betölthető.