Valtorta Mária: Őrangyalom mondja PPEK szám: 309

Hitünk biztos tanítása, hogy léteznek angyalok, és közülük egyesek feladata az emberek segítése. Ezeket az angyalokat nevezzük őrangyaloknak. Nagyon ritka esetben engedi meg Isten valakinek, hogy lássa őrangyalát, de szentek életében olvasunk olyan esetekről, hogy valaki akár évtizedeken keresztül is gyakran látta őrangyalát, és oktatásban is részesült általa.
Valtorta Mária, a XX. században élt olasz misztikusnő, aki a magánkinyilatkoztatásokon alapuló monumentális Jézus életrajzot leírta, ritkán látta őrangyalát, de egy éven keresztül minden héten megjelent neki, és kifejtette a vasárnapi szentmise szövegét. Ezeket Valtorta Máriának fel kellett jegyeznie. A magyarázatok egy része személyes oktatás volt, más részük azonban mindenki számára hasznos – ezeket tartalmazza ez a könyv.

Kattintson a file nevére, hogy letöltse azt!
Név Méret (byte) Magyarázat
vorngy01.hlp 319.879 A könyv „súgó” (vagy „help”) file változata. Miután átmásolta ezt a file-t a saját személyi számítógépére, indítsa el (pl. kétszeri rákattintással), és máris olvashatja és felhasználhatja a könyvet elektronikusan.
vorngy01.ico 766 A „help” file-hoz tartozó ikon file.
vorngy01.txt 448.383 A könyv „text” file változata. Formálatlan file, amely bármilyen szövegszerkesztőbe betölthető.