Valtorta Mária: A szeretet vértanúi. Gamáliel. Jézus és a gyászolók. A betlehemi pásztorok PPEK szám: 298

A XX. században élt olasz misztikusnő, Valtorta Mária magánkinyilatkoztatásaiból négy különálló részt tartalmaz a program.
A szeretet vértanúi a vértanúkkal kapcsolatos látomásokról szólnak. A Gamáliel című a Szentírásból ismert híres zsidó rabbi, Gamáliel életéből közöl részleteket. Ő az, aki bölcs felszólalásával megmentette az apostolok életét (ApCsel 5,34-39). A hagyomány szerint keresztény lett. A harmadik kötet a Jézus és a gyászolók címet viseli és ebben összegyűjtve megtaláljuk azokat a gondolatokat, amelyeket Jézus a túlvilági életről mondott a halál előtt állóknak, vagy az árván maradt gyermekeknek, hitvesüket gyászoló özvegyeknek. A program negyedik kötete A betlehemi pásztorok, amely a Jézus számára talán legkedvesebb embercsoportról szól. Jézus, noha több halászt is meghívott apostolai közé, magát nem a „jó halásznak”, hanem a Jó Pásztornak nevezte, és utódait is a lelkek pásztorainak: lelkipásztoroknak nevezik, a püspököket és a pápákat pedig Főpásztoroknak.

Kattintson a file nevére, hogy letöltse azt!
Név Méret (byte) Magyarázat
vvggyp01.hlp 436.033 A könyv „súgó” (vagy „help”) file változata. Miután átmásolta ezt a file-t a saját személyi számítógépére, indítsa el (pl. kétszeri rákattintással), és máris olvashatja és felhasználhatja a könyvet elektronikusan.
vvggyp01.ico 766 A „help” file-hoz tartozó ikon file.
vvggyp01.txt 581.984 A könyv „text” file változata. Formálatlan file, amely bármilyen szövegszerkesztőbe betölthető.