Bolberitz Pál: Alkotó hit PPEK szám: 260

E könyv Bolberitz Pálnak, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Hittudományi Karának dékánjának és a Magyar Kolping Szövetség egyházi elnökének a Magyar Kolping Szövetség lapjában, a Lang György szerkesztette „Kolping” -újságban megjelent elmélkedő írásait tartalmazza.
Az írások időrendi sorrendben vannak rendszerezve, amit az aktualitásokra való odafigyelés indokol. Az „Alkotó hit” cím arra utal, hogy boldog Adolf Kolping szemléletében az alkotó tevékenység megszentelésének jelentős szerepe van életünkben. Ám az alkotás nem csupán dolgokra, hanem önmagunkra, keresztény erkölcsi jellemünk formálására is vonatkozik.
Alkotásunk olyan lesz, amilyenek mi magunk is vagyunk. Hit nélkül mit sem ér munkánk és tevékenységünk. „Hogyha az Úr nem építi a házat, aki azt építi, hasztalan fárad.” (126. Zsoltár).

Kattintson letöltésre a "PDF" vagy "DOC" szavakra vagy a fájl nevére!
   Formátum       Méret (byte)    Fájlnév   
PDF 750.387 Bolbertiz_Pal_Alkoto_hit_1.pdf
DOC 643.072 Bolbertiz_Pal_Alkoto_hit_1.doc
EPUB 193.209 Bolbertiz_Pal_Alkoto_hit_1.epub
MOBI 238.460 Bolbertiz_Pal_Alkoto_hit_1.mobi


Régi formátum: Kattintson a file nevére, hogy letöltse azt!
Név Méret (byte) Magyarázat
alkhit01.hlp 201.149 A könyv „súgó” (vagy „help”) file változata. Miután átmásolta ezt a file-t a saját személyi számítógépére, indítsa el (pl. kétszeri rákattintással), és máris olvashatja és felhasználhatja a könyvet elektronikusan.
alkhit01.ico 766 A „help” file-hoz tartozó ikon file.
alkhit01.txt 251.453 A könyv „text” file változata. Formálatlan file, amely bármilyen szövegszerkesztőbe betölthető.