Elisabeth Heck: Képek Szent Vince életéből PPEK szám: 257

Páli Szent Vincét találóan nevezte egy író „utolérhetetlennek széles e világon” (Wichern). Üzenetét ezért érdemes mindig újra szívünkre vennünk. Az írónőnek sikerült egyszerűen, a fiatalok számára is érthető közelségbe hozni Szent Vince alakját és roppant sokoldalú tevékenységét (pl. az Irgalmas Nővérek, Lazaristák szerzetének megalakítása). A szerző költői szabadsággal ír, de mindig lelkiismeretesen szem előtt tartva a forrásműveket.
Reméljük, hogy e könyv örömet szerez mindenkinek, aki a karitatív munkában szolgál, és a könyv a fiataloknak is meg tudja mutatni, mennyire vonzó és értékes az ilyen szeretet- szolgálat. Bátorságot önthet mindazokba, akik Vincével együtt „küzdelmeken és szenvedéseken keresztül érlelődnek meg.” (G. Kranz). Szülők, tanítók, nevelők megerősödnek hitükben, mely Isten kegyelmi ajándékainak igazi termőtalaja.

Kattintson a file nevére, hogy letöltse azt!
Név Méret (byte) Magyarázat
elheck01.hlp 136.564 A könyv „súgó” (vagy „help”) file változata. Miután átmásolta ezt a file-t a saját személyi számítógépére, indítsa el (pl. kétszeri rákattintással), és máris olvashatja és felhasználhatja a könyvet elektronikusan.
elheck01.ico 766 A „help” file-hoz tartozó ikon file.
elheck01.txt 135.704 A könyv „text” file változata. Formálatlan file, amely bármilyen szövegszerkesztőbe betölthető.