Barlay Ö. Szabolcs: Prohászka – Interjú 1. PPEK szám: 221

Mióta elkezdtük „ébreszteni” Prohászka Ottokár szellemét, gyakran elhangzik az igény, hogy a Schütz Antal által kiadott 25 kötetes Összegyűjtött Munkákból olyan válogatást kellene kiadni, amely szélesebb olvasóközönséget is bevezethet e gazdag lélek világába, – „Magyarország Apostola és Tanítója” csodálatos életművébe.
Barlay Ö. Szabolcs kezdettől fogva a Prohászka-kutatócsoport egyik leglelkesebb tagja: egy nagyobb Prohászka-életrajzon dolgozik; részt vett a Naplójegyzetek teljes (háromkötetes) kiadásában. Most pedig eredeti szövegválogatással jelentkezik. Prohászka naplójegyzeteiből és a róla szóló riportokból állított össze kis kötetre valót. Örömmel üdvözöljük vállalkozását, és melegen ajánljuk a nagy püspök régebbi és újabb híveinek”. – írja Szabó Ferenc S. J., a Prohászka-kutatás összehangolója.

Kattintson a file nevére, hogy letöltse azt!
Név Méret (byte) Magyarázat
print101.hlp 180.134 A könyv „súgó” (vagy „help”) file változata. Miután átmásolta ezt a file-t a saját személyi számítógépére, indítsa el (pl. kétszeri rákattintással), és máris olvashatja és felhasználhatja a könyvet elektronikusan.
print101.ico 766 A „help” file-hoz tartozó ikon file.
print101.txt 187.932 A könyv „text” file változata. Formálatlan file, amely bármilyen szövegszerkesztőbe betölthető.