Hirdetések virágvasárnap (április 5.)

Barkaszentelés

Barkaszentelés

Élő közvetítéseink a jövő héten:

  • Április 9. Nagycsütörtök: este 6 óra, szentmise,
  • Április 10. Nagypéntek: délelőtt 9 óra, keresztút,
  • Április 12. Húsvét vasárnap: 10.30, ünnepi szentmise.

A közvetítések a plébánia Youtube csatornáján követhetők élőben, de később is megtekinthetők: https://www.youtube.com/user/KistarcsaPlebania (a húsvét vasárnapi szentmise feliratozva is fel fog kerülni).Megjelent az Olvasó áprilisi száma, melyet ezúttal interneten terjesztünk. Letölthető a plébánia honlapjáról. Aki tud olyan személyről, aki nem tud interneten hozzájutni az újsághoz, és szeretne nyomtatott példányt kapni, kérjük jelezze lakcímének megadásával és eljuttatjuk hozzá a nyomtatott újságot.

Az Új Ember szerkesztőségét is nehezen érintik a járványügyi korlátozások, ezért a kiadó most azzal a kéréssel fordul a hívekhez, hogy rendeljék meg az újságot, vagy az Adoremust, esetleg mindkettőt. Az újságban többször is jelent már meg Kistarcsát érintő cikk (például ezen a héten Dolhai Attilával közölnek interjút). Az új előfizetési igényeket Lambert Attila gyűjti, és ő majd egyben fogja továbbítani a kiadóhoz. Ezért a megrendeléseket az attila.lambert@gmail.com email-címre kérjük szépen küldeni. További részletek a kiadó felhívásában olvashatók itt: https://ujember.hu/elofizetes-felhivas/ .

Az emberi erőforrások minisztere határozatba foglalta az óvodai beiratkozás rendjét a veszélyhelyzetre való tekintettel. A határozat szerint a Szent Anna Katolikus Óvodában 2020. április 2 – április 20. között kell lebonyolítanunk a beiratkozást. Fontos információ, hogy a szülők úgy tudják beíratni gyermeküket óvodánkba, hogy ÚJ SZÁNDÉKNYILATKOZATOT töltenek ki, és azt április 17-ig elektronikusan eljuttatják az ovodavezeto.kistarcsa@ekif-vac.hu email címre.