Hirdetések évközi 24. vasárnapon (szeptember 16.)

  • Egyházközségi évnyitó - 2018

   Egyházközségi évnyitó – 2018

   Egyházközségi évnyitónk vasárnap délelőtt 10 órától lesz a Deres Lovasudvarban a Kohajda-tanyán. A nagymise is ott a tanyán lesz megtartva 11 órakor! Az ebédről a szervezők gondoskodnak, de süteményt és üdítőt szívesen fogadunk.

  • A bérmálkozásra készülőknek pénteken este ½ 8-tól foglalkozást tartunk a plébánián, amelyen a részvétel kötelező. Felhívjuk a fiatalok figyelmét, hogy aki ezeken a szeptemberi felkészítőkön nem vesz részt, nem lehet bérmálkozó az idén! A bérmálkozás időpontja: szeptember 30. vasárnap 9 óra.

 • Az esti szentmisék előtt szeretnénk minden nap zsolozsmát imádkozni, amit valamilyen okos eszköz segítségével tervezünk megvalósítani. Kérjük a napi szentmisére járókat, hogy lehetőség szerint hozzanak magukkal okostelefont vagy tabletet, illetve kérjük a kedves híveket, hogy akinek esetleg van működőképes ilyen eszköze, amire már nincs otthon szüksége, legyen szíves leadni a sekrestyében.
 • Jövő vasárnap Fájdalmas Szűzanya búcsú lesz Gyöngyösön, amely egyben a Máriás fiatalok országos találkozója Az eseményre buszt fogunk indítani, melynek költsége 2000 Ft. Indulás: reggel ½ 7-kor a templomtól. Jelentkezni Kovács Istvánnénál és a sekrestyében lehet.
 • Szeptember 24-én, hétfőn este a szentmise után ismét elkezdjük a felnőtt hittant a plébánián, melyre szeretettel várjuk a régi és új érdeklődőket.
 • Októbertől felnőtt képzést szeretnénk indítani azok számára, akik nem részesültek ezekben a szentségekben és szeretnének megkeresztelkedni, elsőáldozók lenni, vagy bérmálkozni. Várjuk a jelentkezéseket elérhetőséggel együtt a sekrestyében, vagy irodai órák alatt a plébánián.
 • Az Anyaszentegyház házasságot hirdet:
  Urbán Domonkos, Urbán Pál és Kasziba Mónika római katolikus szülők nőtlen fia házastársul veszi
  Méhes Krisztinát, Méhes Pál és Navratil Zsuzsanna római katolikus szülők hajadon leányát.
  Hirdetve harmadszor.
 • Jövő vasárnap Nagytarcsán ½ 12-kor szentmise lesz.