Hirdetések évközi 23. vasárnapon (szeptember 10.)

Szeretetláng-kereszt

Szeretetláng-kereszt

  • Hétfőn este 7 órakor a KIKE Kulturális Hét keretében Simándy emlékhangverseny kerül megrendezésre a templomban. Mindenkit szeretettel várunk.
  • Csütörtökön a Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepe lesz. Tamás diakónusunk kéri a híveket, hogy hozzanak magukkal egy-egy keresztet, melyeket az igeliturgia keretében megszentel.

 • Az idei egyházközségi évnyitó és Veni Sancte jövő vasárnap délelőtt 10 órától lesz a Deres Lovasudvarban a Kohajda-tanyán. A nagymise is ott a tanyán lesz megtartva ½ 11-kor! Az ebédről a szervezők gondoskodnak, de süteményt és üdítőt mindenki hozzon magával. Esetleges rossz idő esetén az évnyitó elmarad, és a szentmisét is a templomban fogjuk megtartani.
  Az Olvasó újság lapzártája pénteken lesz, a cikkeket addig kérjük leadni.
 • Imacsoportot indítunk párt keresők és párra várók részére. Az országosan elterjedt kezdeményezés alapján Kistarcsán és Csömörön is elkezdünk kis csoportokban közösen imádkozni, Isten elé járulni szándékunkkal. További részletek és jelentkezési lehetőségek a hirdetőtáblán olvashatók.
 • Szeptember 24-án, vasárnap Fájdalmas Szűzanya búcsú lesz Gyöngyösön, amely egyben a Máriás fiatalok országos találkozója is. Az eseményre buszt fogunk indítani. Aki szeretne a busszal jönni, kérjük, iratkozzon fel a sekrestyében.
  Az Anyaszentegyház házasságot hirdet:

 • Kozma Péter, Kozma Sándor református és Pecsenyicki Mária római katolikus szülők nőtlen fia házastársul veszi
  Velki Elvirát, Velki György református és Fancsik Elvira római katolikus szülők hajadon leányát.
  Hirdetve másodszor.