Hirdetések évközi 23. vasárnapon (szeptember 9.)

Egyházközségi évnyitó 2015

Egyházközségi évnyitó 2015

• Hétfőn este 7 órakor a KIKE Kulturális Hét keretében Simándy emlékhangverseny kerül megrendezésre a templomban. Mindenkit szeretettel várunk.
• A bérmálkozásra készülőknek pénteken este ½ 8-tól foglalkozást tartunk a plébánián. Felhívjuk a fiatalok figyelmét, hogy aki ezeken a szeptemberi felkészítőkön nem vesz részt, nem lehet bérmálkozó az idén!
• Az idei egyházközségi évnyitó jövő vasárnap délelőtt 10 órától lesz a Deres Lovasudvarban a Kohajda-tanyán. A nagymise is ott a tanyán lesz megtartva 11 órakor! Az ebédről a szervezők gondoskodnak, de süteményt és üdítőt szívesen fogadunk. Aki szeretne autós segítséget kapni a lejutáshoz, kérjük jelezze a sekrestyében. Esetleges rossz idő esetén az évnyitó elmarad, és a szentmisét is a templomban fogjuk megtartani.

• Az Olvasó újság lapzártája szombaton lesz, a cikkeket addig kérjük leadni.
• Az esti szentmisék előtt szeretnénk minden nap zsolozsmát imádkozni, amit valamilyen okos eszköz segítségével tervezünk megvalósítani. Kérjük a napi szentmisére járókat, hogy lehetőség szerint hozzanak magukkal okostelefont vagy tabletet, illetve kérjük a kedves híveket, hogy akinek esetleg van működőképes ilyen eszköze, amire már nincs otthon szüksége, legyen szíves leadni a sekrestyében.
• Szeptember 23-án, vasárnap Fájdalmas Szűzanya búcsú lesz Gyöngyösön, amely egyben a Máriás fiatalok országos találkozója is. Az eseményre buszt fogunk indítani, melynek költsége 2000 Ft. Indulás: reggel ½ 7-kor a templomtól. Jelentkezni Kovács Istvánnénál és a sekrestyében lehet.
• Az Anyaszentegyház házasságot hirdet:
Urbán Domonkos, Urbán Pál és Kasziba Mónika római katolikus szülők nőtlen fia házastársul veszi
Méhes Krisztinát, Méhes Pál és Navratil Zsuzsanna római katolikus szülők hajadon leányát.
Hirdetve másodszor.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.