Hirdetések évközi 23. vasárnapon (szeptember 9.)

Egyházközségi évnyitó 2015

Egyházközségi évnyitó 2015

• Hétfőn este 7 órakor a KIKE Kulturális Hét keretében Simándy emlékhangverseny kerül megrendezésre a templomban. Mindenkit szeretettel várunk.
• A bérmálkozásra készülőknek pénteken este ½ 8-tól foglalkozást tartunk a plébánián. Felhívjuk a fiatalok figyelmét, hogy aki ezeken a szeptemberi felkészítőkön nem vesz részt, nem lehet bérmálkozó az idén!
• Az idei egyházközségi évnyitó jövő vasárnap délelőtt 10 órától lesz a Deres Lovasudvarban a Kohajda-tanyán. A nagymise is ott a tanyán lesz megtartva 11 órakor! Az ebédről a szervezők gondoskodnak, de süteményt és üdítőt szívesen fogadunk. Aki szeretne autós segítséget kapni a lejutáshoz, kérjük jelezze a sekrestyében. Esetleges rossz idő esetén az évnyitó elmarad, és a szentmisét is a templomban fogjuk megtartani.

• Az Olvasó újság lapzártája szombaton lesz, a cikkeket addig kérjük leadni.
• Az esti szentmisék előtt szeretnénk minden nap zsolozsmát imádkozni, amit valamilyen okos eszköz segítségével tervezünk megvalósítani. Kérjük a napi szentmisére járókat, hogy lehetőség szerint hozzanak magukkal okostelefont vagy tabletet, illetve kérjük a kedves híveket, hogy akinek esetleg van működőképes ilyen eszköze, amire már nincs otthon szüksége, legyen szíves leadni a sekrestyében.
• Szeptember 23-án, vasárnap Fájdalmas Szűzanya búcsú lesz Gyöngyösön, amely egyben a Máriás fiatalok országos találkozója is. Az eseményre buszt fogunk indítani, melynek költsége 2000 Ft. Indulás: reggel ½ 7-kor a templomtól. Jelentkezni Kovács Istvánnénál és a sekrestyében lehet.
• Az Anyaszentegyház házasságot hirdet:
Urbán Domonkos, Urbán Pál és Kasziba Mónika római katolikus szülők nőtlen fia házastársul veszi
Méhes Krisztinát, Méhes Pál és Navratil Zsuzsanna római katolikus szülők hajadon leányát.
Hirdetve másodszor.