Hirdetések évközi 22. vasárnapon (szeptember 3.)

Simándy József operaénekes

  • Szeptember 11-én, hétfőn este 7 órakor a KIKE Kulturális Hét keretében Simándy emlékhangverseny kerül megrendezésre a templomban. Mindenkit szeretettel várunk.
  • Az idei egyházközségi évnyitó és Veni Sancte szeptember 18-án, vasárnap délelőtt 10 órától lesz a Deres Lovasudvarban a Kohajda-tanyán. A nagymise ezen a vasárnapon ott a tanyán lesz megtartva ½ 11-kor! Az ebédről a szervezők gondoskodnak, de süteményt és üdítőt mindenki hozzon magával. Esetleges rossz idő esetén az évnyitó elmarad, és a szentmisét is a templomban fogjuk megtartani.

 • Szeptembertől bibliakör indul szerdánként az esti mise után 6-7-ig, a templomban. Közösen olvassuk a Szentírást, majd csöndben elmélkedünk az oltáriszentség előtt, végül megosztjuk a kapott kincseket. Minden érdeklődőt szeretettel vár diakónusunk.
 • Megjelent az Olvasó szeptemberi száma, elvihető a padok mögötti tartókból. Kérjük, hogy családonként lehetőleg csak egy példányt vigyenek.
 • Még lehet jelentkezni a lelkigyakorlatra melyet jövő hétvégén tartunk Leányfalun, a Szent Gellért házban. 1 és 2 ágyas komfortos, fürdővel, WC-vel ellátott szobákban leszünk elszállásolva. Az utazást személyautókkal tervezzük. Összes költség 8.000,-Ft, mely tartalmazza a szállást és 4 étkezést szombat ebédtől vasárnap ebédig. Jelentkezni a sekrestyében kitett lapon lehet jövő vasárnapig 4.000,-Ft előleg fizetésével. A jelentkezési lapon kérünk szépen minden rovatot kitölteni. A lelkigyakorlat mottója: az imádkozó ember. Néhány programpont ízelítőül: plébános atya előadásai, kiscsoportos beszélgetések, görögkatolikus szentmise, szentségimádás, filmvetítés, fürdési lehetőség. Az indulás szombaton reggel ½ 9-kor lesz a templom elől.

Az Anyaszentegyház házasságot hirdet:

 • Kozma Péter, Kozma Sándor református és Pecsenyicki Mária római katolikus szülők nőtlen fia házastársul veszi
  Velki Elvirát, Velki György református és Fancsik Elvira római katolikus szülők hajadon leányát.
  Hirdetve először.
 • Jövő vasárnap Nagytarcsán a ½ 12-kor szentmise lesz.