Hirdetések Szent István király ünnepén (augusztus 20.)

Szent Gellért Lelkigyakorlatos Ház

Szent Gellért Lelkigyakorlatos Ház

  • Közös lelkigyakorlatos hétvégét szervez a Csömöri Egyházközség szeptember 9-10-én (szombat délelőttől-vasárnap ebéd utánig) Leányfalun, a Szent Gellért házban. 1 és 2 ágyas komfortos, fürdővel, WC-vel ellátott szobákban leszünk elszállásolva. Az utazást személyautókkal tervezzük. Összes költség 8.000,-Ft, mely tartalmazza a szállást és 4 étkezést szombat ebédtől vasárnap ebédig. Jelentkezni a sekrestyében kitett lapon lehet jövő vasárnapig 4.000,-Ft előleg fizetésével. Aki autóval tud jönni, kérjük írja be, és azt is, hogy hány üres hely van az autójában. Aki szállítást kér, azt jelölje be. Speciális étkezési igényt is kérjük feltüntetni.
  • Országos Szeretetláng találkozó lesz szombaton a Máriaremetei Kegytemplomnál. A találkozóra buszt indítunk, melyre jelentkezni Kovács Istvánné Icánál vagy a sekrestyében lehet.

  • Szintén szombaton kerül megrendezésre az 1Úton Nemzetközi Zarándoknap, amelyet a Mária Út önkéntesei több, mint 150 különböző zarándokszakaszon szerveznek meg. Idén a zarándoklást a gyermekre várókért ajánlják fel, őértük imádkoznak. Az itteni szakaszt Márton Áron – Meszlényi Zoltán emlékzarándoklatnak nevezték el. A kistarcsai zarándokok 10 órakor indulnak innen a templomtól, és a csömöri határban csatlakoznak a menethez.
  • Jövő vasárnap Nagytarcsán ½ 12-kor szentmise lesz.

Az Anyaszentegyház házasságot hirdet:

 • Pohóczky Gábor, Pohóczky László és Pozbai Mária római katolikus szülők nőtlen fia házastársul veszi
  Háromsitz Nikolettet, Háromsitz József református és Gálosi Erika római katolikus szülők hajadon leányát.
  Hirdetve harmadszor.