Karitász bál 2016

Karitász bál megnyitó

Karitász bál megnyitó

Egy hete még arról beszélgettünk Györkös Timivel és Csaja Janival, hogy jövőre nem lesz bál, mert még ilyen nehezen nem fogytak a jegyek, olyan érdektelenek voltak a meghívott emberek.

Művész vendég: Dolhai Attila

Művész vendég: Dolhai Attila

Hétfőn még 50 fővel kevesebb vacsorára volt igény, mint amit megrendeltünk. Aztán teltek a napok és Timi is, meg Dolhai Ani néni is sokakat megkeresett, így végül már a bál délelőttjén megnöveltük a rendelést 215 főre. Segítőkkel, vendégekkel együtt 205-en voltunk.
(Sajnos VIP-es vendégeink nem jöttek el teljes létszámban és nem is jelezték, ezért volt az ő asztaluk üres!)
Ami miatt írom nektek ezt a levelet, az a hála, ami a szívemben van! Nem volt még ilyen példátlan lelkes összefogás egy rendezvényünkön sem! Délelőtt nem nekünk, lányoknak kellett az asztalokat cipelni, a fiúk,

Karitász bál 2016

Karitász bál 2016

férfiak, fél óra alatt berendezték a termet, lehetett díszíteni. Az ifjúsági hittanos lányok Timi vezetésével, már a héten elő­ké­szí­tették a dekorációt és szerintem nagyon szépre sikeredett!
Pénteken becsomagolásra kerültek a tombola ajándékok és persze ez is elegendő lett, a bál ideje alatt folyton nőtt a száma. A vendégfogadás, felszolgálás nagyon flottul ment! Icus az idén már hatodszorra vezényelte a büfé munkáját! Reméljük Anett és Palcsi kellőképpen betanult és jövőre már talán nélküled is elvezetik a boltot!
A kedves kiszolgálásnak köszönhetően a forgalom túlnőtte a tavalyit is, nem csak vásárolni jöttek ide a vendégek, hanem egy kicsit beszélgetni is! Dolhai Attila, a Pannónia néptáncosai és a zenekar kitűnő hangu­la­tot teremtett.

Karitász bál 2016

Karitász bál 2016

Finom volt az iskola konyháján készült vacsora, mellé a sok süti, amit a vendégek hoztak, Lajos vidáman- viccesen vezette a tombola sorsolást.
A legfáradságosabb pont a bál szer­vezésében az elpakolás, mosogatás, takarítás. Itt azért már kevesebben vagyunk, de szerencsére vannak olyan családok, akik teljes létszámukkal ide teszik magukat!
Icus ígérem, jövőre nem neked kell egyedül mosogatnod!
Köszönöm Ildikónak, hogy minden bálon az elejétől a végéig a gyerekeivel itt van és fél szavakból is értjük egymást! Verának, hogy a fiatalok feladatait megszervezi és végig koordinálja! A fiatalok segítsége nélkül nem tudnánk ezt a bált lebonyolítani!
Köszönet Janinak, hogy a Karitászban, jelenleg az egyetlen férfiként segíti a munkánkat, vezette a bál műsorát és a családjával ő is zárásig ott volt!
Végül, de nem utolsó sorban köszönet Timinek, aki az est házigazdája volt, szervezett, telefonált, egyeztetett és végül látjuk az eredményt.
Ez volt az eddigi legjobb Karitász bál! Ez volt az a munka, amiben megmutatkozott az egy közösségbe tartozás!

A fiatal segítő gárda

A fiatal segítő gárda

Minden feladattal így vagyok, hogy kétségbeesek, mi lesz ha… Pedig utólag mindig be kell látnom, a Gondviselés velem van, velünk van és ha Ő is jónak találja amit csinálunk, akkor abból csakis a legjobb jöhet ki!
A fényképek is már fent vannak a plébánia honlapon: köszönjük Anita!
MZS

Fényképes beszámoló a remek hangulatú kistarcsai karitász bálról.
Művész vendég Dolhai Attila volt.
A fényképeket Dohány-Méhes Anita készítette. Köszönet érte.
A képre kattintva tekintheti meg az albumot.