Családtábor Balatonlellén – július 31. – augusztus 2.

Családtábor 2015

Családtábor 2015

Az idén először szerveztünk egyházközségünk családjainak közös nya­ralást. A helyszín kiválasztása Gör­­be atyának köszönhető, illetve Gé­­mesi György, Gödöllő polgármestere ajánlotta atyának ezt a lehetőséget. A szálláshely kiváló volt az ellá­tás­sal együtt, nagyon segítőkész sze­mély­zet fogadott bennünket. El is döntöttük, hogy jövőre is ide fogunk menni.

Családtábor 2015

Családtábor 2015

Összesen nyolcvanan voltunk, felnőttek és gyerekek, de a táborhely ennél több fő befogadására is alkalmas.
Pénteken érkeztünk és vasárnap jöttünk haza. Ez a három nap azonban kevésnek bizonyult, így jövőre megtoldjuk még egy nappal, hogy több program beleférjen. Nagyon szép időnk volt, tudtunk fürdeni a kissé hűvös Balatonban, nagyon jókat röplabdáztunk. A fiúk fociztak is, ami ugye kihagyhatatlan egy táborban. Lehetett ping-pongozni és tollasozni, a picik kedvükre motorozhattak, homokozhattak. A tűzgyújtási tilalom miatt a tábortüzünk majdnem elmaradt, de szerencsére a velünk lévő Józsi tűzoltó apuka telefonon engedélyt szerzett. Így nem maradt el a tűznél való beszélgetés, éneklés, borozgatás.

Családtábor 2015

Családtábor 2015

Jókat játszottunk együtt és egy szép közös gitáros- hegedűs szentmisével zártuk a három napot.
A beszélgetéseknek köszönhetően jobban megismertük a templomunkból ismerős arcokat és most már talán barátilag is köszönthetjük egymást egy-egy találkozás alkalmával.
Örömmel hallottam, hogy van, aki a táborban értesült a kedd esti focizás lehetőségéről és azóta lejár ő is a pályára.
Jó volt együtt lenni és osztozni a krisztusi közösség élményében!
Méhes Zsuzsanna

A résztvevők mondták:
Köszönjük, hogy részt vehettünk. Jó volt együtt lenni, játszani, énekelni a tábortűznél. Jó volt látni, ahogy a gyerekek együtt „bandáznak”. Jó volt a fürdés, az időjárás, egyszóval minden jó volt. H.V.

Családtábor 2015

Családtábor 2015

Nagyon hálásak vagyunk, hogy a kistarcsai egyházközösségnek lehe­tünk tagjai. Örömmel tölt el minket, hogy vannak e közösségnek olyan tagjai, akik szabadidejüket nem sajnálva áldozatot hoznak értünk, a csapatért, hogy az együttlét valóban érdekes, értékes, lelkiekben gazdag lehessen.
Külön köszönjük a szervezést Méhes Zsuzsának és mindenkinek, aki részvételével hozzájárult, hogy a tábor felejthetetlen emlék legyen. Reméljük, ezzel hagyományt teremtettünk és minden évben, egyre többen csatlakozva megtapasztalják ezt az élményt.
Tompa család

Családtábor 2015

Családtábor 2015

Az tetszett a legjobban a családtáborban, hogy volt sok gyerek, és nagyon sokat játszottunk. És a tábortűz is nagyon tetszett.
Rejtő Olivér

Igazán jó közösség-építő program volt. Köszönet a sok beszélgetésért! Szuper volt a röplabda és a foci is!
Tűzoltó

Amiért nagyon hálásak vagyunk, hogy ilyen jó helyen lehettünk, számunkra ilyen kedves társaságban. Számomra nagy élmény volt találkozni az egykori ifjúsági hittanos társainkkal és az ő családjaikkal. Nagyon sok köszönet a lelkes szervezőknek a sok munkáért. Nagyon jók voltak a játékok, amik alatt megismerkedhettünk a számunkra csak látásból ismerős családokkal is.
A hétvége csúcspontja nekem a közös szentmise volt.
Nagyon köszönjük minden lelkes közreműködőnek ezt a szép és tartalmas közös hétvégét! T.J.

Családtábor 2015

Családtábor 2015

Nagyon örülünk, hogy részt vehettünk a családtáborban. Remek volt a helyszínválasztás, tiszta és igényes volt a szállás, kifejezetten jól főztek. Megvolt az egyensúly a programok és a szabadon eltölthető idő között. Legjobban a sport programokat és a tábortüzet élveztük.
Köszönet a szervezőknek!
Goreczky család