Ötéves a Olvasó

Olvasó

Olvasó

Ismét magunk mögött hagytunk egy évet. Hogy kinek milyen volt, sikeres, vagy kevésbé eredményes, mindenkinek magának kell eldöntenie. Egyházközségi újságunkat 2010 óta immár öt teljes éve, ötven alkalommal Olvasó néven vehették kézbe.

Terjedelme jelentősen megnövekedett, hála a szorgalmas cikkíróknak. 2014-ben négyoldalas szám csak kétszer volt, sőt 12 oldallal is jelentkeztünk két alkalommal az év során. Így átlagosan 8 oldalon jelent meg az Olvasó, összesen 80 oldalon.

Oldalszámok megjelenésekként

Oldalszámok megjelenésekként

A táblázatban megtekinthető a korábbi példányok oldalszáma és a cikkírók száma, ha legalább egy hasábnyi volt a cikk terjedelme. Visszajelzés viszonylag kevés érkezik: ez jelentheti, hogy minden nagyon szép és jó, de jelentheti azt is, hogy borzalmas és nem érdemes még a szót se pazarolni rá.

Cikkírók megjelenésekként

Cikkírók megjelenésekként

Azért reménykedem, hogy ilyen vélemény senkiben sem alakult ki az Olvasót forgatva. Mindenkit kérek azon­ban, ha ideje engedi, írjon néhány sort és vagy a sekrestyében lévő dobozba, vagy emailban küldje el a szerkesztőségnek a kistarcsa<kukac>communio.hu címre.
Köszönettel: Lauer Tamás