A hitünket veszélyeztető mai divatok

Gál Péter: A New Age keresztény szemmel

Gál Péter: A New Age keresztény szemmel

A hónap előadó vendége: Dr. Gál Péter atya

A New Age-ről és az ördögűzésről tart előadást november 11-én, szerdán 17.30-kor a kistarcsai római katolikus templomban.

A Pécsi Hittudományi Főiskola tanára korunk új szellemi kihívásaira, tévtanításaira, illetve azok veszélyeire hívja fel a figyelmet.

Az utóbbi idők ateista ideológiája nagymértékben meggyengítette a hitet. Az emberek nem hisznek már Istenben, hanem mindenfélében.

Pénzért árulják a különleges energiákat, beavatásokat, s erre az az ember, akinek nincs megalapozott keresztény hite, igen fogékony napjainkban.

Tudatosan vagy tudatlanul a New Age-esek a különböző szellemek segítségül hívásával, az alfázásokkal, a belső meditációkkal, jövendőmondásokkal, olyan erőkkel kerülnek kapcsolatba, amik teljesen hatalmukba kerítik, tönkreteszik életüket.

Az előadó e témával kapcsolatos könyve: A New Age – keresztény szemmel.

Szeretettel várunk mindenkit!

9 thoughts on “A hitünket veszélyeztető mai divatok

 1. Lauer Szerző

  Kedves Gábor!
  Sikerült elkészíteni Gál Péter atya előadásáról egy hang CD-t. Amennyiben szeretné megkapni, kérem a sekrestyében vagy az plébánián adjon le egy üres CD lemezt a nevével ellátva. Amint tudom, átmásolom rá az anyagot.

 2. Lauer Szerző

  Kedves Gábor!
  Turner Gábor barátom, a Szentkorona Rádió munkatársa fogja rögzíteni, amennyiben az előadó is hozzájárul. (Reményeink szerint nem lesz akadálya) Csömörön a 19 órakor kezdődő előadásról Kun Csongor készít felvételt. Valamelyik felvételt majd elérhetővé tesszük a honlapon. Üdv: T

 3. Berta Gábor

  Kedves Tamás,

  érdeklődnék, hogy az előadást rögzítik-e? Sajnos a munkámból kifolyólag nem tudok részt venni az előadáson, pedig nagyon érdekelne.

  Köszönettel:
  B. Gábor

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.