A hitünket veszélyeztető mai divatok

Gál Péter: A New Age keresztény szemmel

Gál Péter: A New Age keresztény szemmel

A hónap előadó vendége: Dr. Gál Péter atya

A New Age-ről és az ördögűzésről tart előadást november 11-én, szerdán 17.30-kor a kistarcsai római katolikus templomban.

A Pécsi Hittudományi Főiskola tanára korunk új szellemi kihívásaira, tévtanításaira, illetve azok veszélyeire hívja fel a figyelmet.

Az utóbbi idők ateista ideológiája nagymértékben meggyengítette a hitet. Az emberek nem hisznek már Istenben, hanem mindenfélében.

Pénzért árulják a különleges energiákat, beavatásokat, s erre az az ember, akinek nincs megalapozott keresztény hite, igen fogékony napjainkban.

Tudatosan vagy tudatlanul a New Age-esek a különböző szellemek segítségül hívásával, az alfázásokkal, a belső meditációkkal, jövendőmondásokkal, olyan erőkkel kerülnek kapcsolatba, amik teljesen hatalmukba kerítik, tönkreteszik életüket.

Az előadó e témával kapcsolatos könyve: A New Age – keresztény szemmel.

Szeretettel várunk mindenkit!

9 thoughts on “A hitünket veszélyeztető mai divatok

 1. Szatmári Ilona

  Áldás Békesség! Hála Istennek, hogy oda vezetett, ahol a könyvet kölcsön kaptam. Református templomba egy testvéremtől kaptam. Az ezotérián keresztül tértem meg. Nagy út volt, de tanulságos, sok tanítással. Mindig Jézust akartam követni, és 2013-ban megtértem. Jött egy hang – vége az ezotériának, csak a jézusi utat kövessem. Megváltozott az életem azóta. Mióta a Bibliát a kezembe vettem csodák történtek. A NEW AGE könyv elolvasása után, elém tárult, miért ment tönkre az életem, amióta ezotériával foglalkoztam. Nagy felismerés volt – KÖSZÖNÖM! Mindenkinek ajánlom, aki fogadja. Sokan azt mondják, – “EZ CSAK NEKED SZÓLT” Áldás legyen mindenkin! Gál Péter atya, hálásan köszönöm a tanításait!
  ISTEN ÁLDJA! Ilonka

 2. Attila

  Kedves barátaim az Úrban! Tényleg megdöbbentő ami ebben az országban folyik. Legfőbbként az, hogy a posztkommunista ateistát fogadják el a mammon istenség miatt (én egy ilyen helyen lakom). Kérem ha lehet küldjenek egy cd-t Péter atyától nekem is, és úgy tudom hogy van egy new age-es videó kazetta is. Dicsértessék mindörökké.

 3. Éva

  Dícsértessék a Jézus Krisztus. Szeretnék kapni egy CD anyagot Dr. Gál Péter atya előadásából. Postai úton, és majd kifizetném a posta érkezéskor a költségeket. lehetséges lenne-e ez? H. É.

 4. KOVÁCS JÁNOS

  KEDVES KATOLIKUS TESTVÉREK ÉN JÁNOS 47ÉVET EDIG MEGÉLTEM DE AMI ZAJLIK EBEN A KISORSZÁGBA MENYIRE TÖNKRE TESZIK MÁRIA ORSZÁGÁT TUDOMÁSOM VAN HOGY MENYIRE GYÜLÖLIK A JEHOVA A PÜNKÖSDI A HITGYÜLEKEZETE A SZÜZ ANYÁNKAT NEKEM NAGYON FÁJ KICSAVRJÁK A BIBLIJÁT. SAJNOS SOK KATOLIKUS ELPÁRTOL A PÜNKÜSDI ÉS A HIT GYÜLEKEZETBE A TÉVTANITÁSBA MENEKÜL.IGAZ HOGY KEVÉS GÁL PÉTER ÉS VARGA LACI ATYA KEMENES GÁBOR ATYA VAN. KÉRLEK BENETEKET HOGY AKTIV EVANGÉLIZÁLLÁST ÉS IMÁTKOZATOK ÉN EGYEDÜL VAGYOK ÉNIS ELVÉGEZTEM A SZETLÉLEK SZMINÁRIUMOT 93BAN MOST KISKUNMAJSÁN ÉLEK HAJLÉKTALAN VAGYOK ÉS SUJOS BETEG. MOST SAJNOS NEM TUDOK DOLGOZNI ÉS ALBÉRLETBEN ÉLEK TUDJÁTOKMEG HOGY AZ EGÉSZSÉG ÜGYI ELLÁTÁSBOL IS KIZÁRTAK MERT NINCS ÁLANDO LAKCIMEM CSAK TARTOZKODÁSI KÁRTYÁMVAN ÉS BÁRMIKOR ÖSZE ESHETEK ÉS MEGHALHATO ÉS SAJNOS ITT MAJSÁN NEM ÉRDEKELI A HIVATALT TESTVÉREIM IMÁTKOZATOK ÉRTEM ÉS VIGYÁZATOK A SZÜZ ANYÁNKRA ÉN AZÉRT IRTAM EZT A LEVELET MERT ÉN SZMÉLYESEN TALÁLKOZTAM A SZÜZ ANYÁNKAL 93 BAN HA TUDTOK VALAMIBEN SEGITENI MEGKÖSZÖNÉM IMÁTKOZOM ÉRTETEK T 70 2080998 CIMEM KISKUMAJSA ZÁRDA U1 6120 KOVÁCS JÁNOS.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.