Akinek van füle, hallja meg…

A Vivace kórus

A Vivace kórus

Toboroz a Vivace kórus!

12 évesek leszünk az idén, ami ahogy mondani szokták még gombóc­ból is sok. Sok örömet és hullám­völ­gyet megéltünk ez alatt a hosszú idő alatt. Az utóbbi időben úgy nézett ki, hogy karvezető nélkül marad a csapat, de a Gondviselés megoldotta a problé­mánkat. Kissné Bozó Sarolta (Saci) személyében kaptunk egy nagyon lelkes, tapasztalt szakembert, aki tele van tervekkel. Fantasztikus próbákat tart nekünk, nagyon lendületesek a csütörtök estéink. Ehhez azonban kell egy ütőképes csapat is.

Ezért is invitálunk minden kedves érdeklődőt és zenekedvelőt, hogy bát­ran csatlakozzon a kórushoz, korra és nemre való tekintet nélkül. Van nálunk fiatal kamasz és olyan is, aki nagy­papaként erősíti a basszus csapatát. Vannak kisgyerekes anyukák, apukák és olyanok is, akik már a saját gye­rekeikkel járnak a próbákra.

Az se tartson vissza senkit, hogy nem ért az énekléshez. Anno 2001-ben mi sem azért álltunk össze, mert na­gyon értettünk a zenéhez, énekléshez. Egyszerűen csak szerettünk együtt len­ni, szerettünk énekelni. Kottát so­kan talán még a mai napig nem tudunk olvasni (tisztelet a kivételnek, hiszen van, aki hosszú évekig tanult zenét közülünk), de a lelkesedésünk és a zeneszeretetünk mindennél erősebb. Énekelve dicsérni az Urat csodálatos és nagyon felemelő dolog.

Aki tehát eddig hezitált, és nem mert eljönni, az most álljon fel csü­törtök este 6 előtt a fotelből és sétáljon el a plébániára! Ráadásul stressz ol­dás­nak sem utolsó, kiénekelni ma­gunk­ból a feszültséget. Szeretettel vá­runk mindenkit csütörtökönként este 6 és fél 8 között a plébániára.

A Vivace csapata