Hittanos tábor 2013

Hittanos táborEzen a nyáron ismét lehetőségünk nyílik a plébánia szervezésében hittantábor megrendezésére. Nagy szeretettel várjuk 8 éves kortól azokat a gyerekeket, akik szívesen töltenének egy hetet kis közösségünkkel. A tábor helyszíne Tata lesz.

Vár rád egy kalandos nyár Tatán, a „vizek városában”. A szállás az Öreg-tó partjától 300 méterre gyönyörű természeti környezetben fekszik, háromhektáros parkban. Tata egyike Magyarország műemlékekben és természeti értékekben leggazdagabb városainak. A tatai vár, amely a középkori királyok egyik kedvelt pihenőhelye volt, az ország egyetlen Vízi váraként a XIV. század óta őrzi e tájat. (www.oregtohotel.hu)

Az utazás autóbusszal történik, naponta 3 étkezést biztosítanak a szálláshelyen részünkre. A részvételi díj tartalmazza az utazást, szállást, étkezést, valamint a programok költségeit.

Hittantábor időpontja: 2013. július 13-19.

Tehát szombat reggel indulunk és péntek este érkezünk vissza.

A tábor költsége: 24.000 Ft/fő

Két részletben kérjük befizetni!

Jelentkezési határidő és 1. részlet befizetése 2013. március 10.

2. részlet befizetési határideje: 2013.június 30.

Azoknak a gyermekeknek a jelentkezését várjuk, akik valamilyen módon részt vesznek az egyházközség életében. Az alap a rendszeres hittan és szentmise látogatás. Aki az egyházközség programjain is részt vesz, az a jelentkezésnél előnyt élvez.

Ha gyermekük szeretne részt venni a táborban, akkor jelentkezési lapot kell kérni a sekrestyében, a hitoktatóktól, valamint letölthető a plébánia honlapjáról. Az előleget a hitoktatóknál lehet a jelentkezési lappal leadni.

Szeretnénk, ha anyagi okok miatt senki sem maradna le a táborozásból, ezért ha ilyen irányú segítséget szeretne kérni, keressen meg személyesen, hogy segíteni tudjunk.

A táborozással kapcsolatban szívesen állok a szülők rendelkezésére a 06-70-225-3060 telefonszámon, vagy a mehes.zsuzsanna<kukac>gmail.com e-mail címen.

Méhes Zsuzsa táborvezető