rózsafüzér társulat kategória bejegyzései

A fehér rózsafüzér

Fehér rózsafüzér

Fehér rózsafüzér

Hét éve járok a kistarcsai Flór Ferenc kórházba önkéntes beteglátogatóként, két osztályon szolgálok, a gégészeten és az egyik belgyógyászati osztályon. Kistarcsán lakom én is, a kórháztól négy-öt kilométerre. Amikor látogatom a betegeket, ezt az utat gyalog teszem meg, közben rózsafüzért imádkozom, amit a kórházban lévő betegekért ajánlok fel.

Egy hajnalban arra ébredtem, hogy álmomban egy fehér rózsafüzért nyúj­­­tott valaki felém. Gondoltam magamban, hogy nekem van már rózsafüzérem, de azért elfogadtam. Tovább a folytatáshoz

Élő rózsafüzér

Zarándokok

Zarándokok

Rózsafüzér zarándoklaton voltunk a hittanos gyermekekkel és szüleikkel. Minden év májusában megrendezik a Budapestet körülölelő élő rózsafüzér zarándoklatot. Hévvel utaztunk Gödöllőre és a Szentháromság templomnál csatlakoztunk a zarándokok csoportjához. Innen gyalog jöttünk Kerepesre énekelve, imádkozva ha­zán­kért, Budapestért és a saját tele­pü­lé­sün­kért. Gyönyörű időnk volt, nagyon szép tájakon vitt ke­resz­tül az utunk. Még egy el­ső osztályos kislány is végig gya­lo­golta az utat a nagymamájával és ők Máriabesnyőről indul­tak, így 21 km-t tettek meg.

Jövőre mi újra útra kelünk, várjuk a zarándokolni szerető testvéreket! M.Zs.

Élő Rózsafüzér Zarándoklat 2012

Élő rózsafüzér zarándoklat

Élő rózsafüzér zarándoklat

A Szűzanya FATIMAI jelenésének 95 évfordulójára emlékezve ajánljuk fel zarándoklatunkat Mennyei Édesanyánknak!
“Istenem, felajánljuk ezeket a szenvedéseket és áldozatokat engesztelésül és a bűnösök megtéréséért.” (Jácinta felajánló imája)

Május 12-én immár hatodik alkalommal, 5 helyszínről, 9 irányban indul el a fővárost körülölelő gyalogos zarándoklat. Tovább a folytatáshoz