ünnepek kategória bejegyzései

Élő szentmise közvetítés templomunkból minden vasárnap 10.30-tól

Kistarcsa Plébánia videó csatornája

Kistarcsa Plébánia videó csatornája

Szeretettel jelezzük a kedves testvéreknek, hogy a nyilvános liturgia 2020. március 22., nagyböjt 4. vasárnapjától a templomokban szünetel. Így Kistarcsán is csak felvételről, illetve élő közvetítéssel tudtok majd bekapcsolódni a zárt ajtós szertartásba a plébánia YouTube csatornáján. https://www.youtube.com/user/KistarcsaPlebania Érdemes feliratkozni, mert akkor automatikusan kapsz értesítést e-maiben a frissen feltöltött tartamról, vagy az élő közvetítésről. Tdk

Karácsonyi pásztorjáték

Szeretettel adjuk közre templomunk 2019. évi pásztorjátékának feliratozott felvételét. A felvételt készítette ifj. Méhes Pál. Feliratozás: Lauer Tamás. A magyar feliratot jobbra lent a fogaskerék bal oldalán lévő gombbal lehet bekapcsolni.

Elsőáldozás 2019

2019. május 26-án tartottuk Kistarcsán a Rózsafüzér Királynője-templomban az elsőáldozók ünnepét. Felemelő volt együtt ünnepelni a 37 családdal, ahol a gyermekek most vehették először magukhoz Krisztus testét. Köszönet a hitoktatóknak a lelkiismeretes felkészítésért és Varga Györgynek a felvétel készítéséért.