miserend kategória bejegyzései

Hirdetések nagyböjt 1. vasárnapján (feb. 14.)

  • A most hétvégi perselygyűjtést a templom további felújítására fogjuk fordítani.
  • Nagyböjti időben minden pénteken este ¼ 6-kor keresztúti ájtatosságot tartunk a templomban, majd utána lesz a szentmise. A most pénteki keresztutat a Képviselő Testület fogja vezetni.
  • Szerdán este ¾ 7-től a 2015-ös év zárszámadása és az idei év költségvetésének megbeszélése lesz a plébánián. A megbeszélés nyilvános, ezért a Képviselő Testület tagjain kívül minden érdeklődőt is szeretettel várunk. A bibliaóra ezen a napon elmarad.
  • Szombaton az esti szentmise a felső tagozatosok évfolyam miséje, és egyben gitáros szentmise lesz.
  • Kérjük azokat a jegyespárokat, akik az idén szeretnének házasságot kötni, február végéig szíveskedjenek jelezni szándékukat.
  • Ma Nagytarcsán ½ 12-kor szentmise lesz.

Elkezdődtek a hajnali szentmisék

Elkezdődtek a hajnali szentmisék

Elkezdődtek a hajnali szentmisék, utána reggeli a plébánián

Több mint hetvenen jöttek el ma reggel az első roráte misére. Az együtt ünnepelt szentmisét Görbe József plébános atya mutatta be. A két-szín alatti áldozás az idősebbeknek is nagy lelki élményt nyújtott. Hat ministráns is fel bírt kelni a korai hatórás kezdésre.

Az együttlétet a plébánián folytattuk közös reggelivel: tea, vajas, májkrémes, szalámis kifli vagy kenyér. Köszönet a háttérmunkásoknak, akik fél hattól készítették számunkra az ennivalót. Külön öröm, hogy minden napra van már jelentkező, amikor lesz roráte szentmise: hétfőn, szerdán és péntekenként.(2009-es képek)

Tovább a folytatáshoz