galéria kategória bejegyzései

A plébánián történő események képes beszámolója.

Vivace adventi áhítat 2016

15 éves a Vivace kórus

15 éves a Vivace kórus

15 éves fennállását ünnepelte a kistarcsai templom Vivace kórusa. Ez alkalomból tartottak adventi áhítatot. A képeket Lauer Tamás készítette. Az albumot a fotóra kattintva tekintheti meg.

Adventi Családi Nap

Adventi Családi Nap 2016.

Adventi Családi Nap 2016.

Adventi Családi Napot rendeztünk a kistarcsai plébánián 2016. december 18-án, advent 4. vasárnapján. A képre kattintva tekintheti meg a fotóalbumot. A képeket Dohány-Méhes Anita készítette.

Kiss Dávid atya újmiséje Kistarcsán – fényképek

Kiss Dávid atya

Kiss Dávid atya

2016. június 19-én egyetlen mise volt Kistarcsán. Ekkor tartotta Kiss Dávid – előző nap szentel atya – az első miséjét. A 10.30-tól kezdődő ünnepi szentmisére megtelt a 400 személyes nagy sátor és a plébánián is többen hűsöltek az árnyékban.

A képre kattintva tekintheti meg az összes képet.
A papszentelés képeit itt találja.

Papszentelés Vácott – 2016

A négy kistarcsai atya

A négy kistarcsai atya

Beer Miklós megyéspüspök június 18-án 10 órakor a váci székesegyházban áldozópappá szentelte Ecseri Pál, Kiss Dávid, Polcz Zoltán és Simon Gáspár Balázs diakónusokat és állandó diakónussá szentelte Fazekas Gábort, Frics Zoltánt és Kmetty Zsoltot.

A képre kattintva tekintheti meg a szentelés fotóit.

Kiss Dávid első miséjének képeit itt tekintheti meg.

Elsőáldozás fényképek – 2016

2016. május 22-én tartottuk a kistarcsai Rózsafüzér Királynője-templomban az elsőáldozás ünnepét. Ezen az alkalmon készült képeket osztjuk meg a kedves hívekkel. Köszönet a fotózásért: Dohány-Méhes Anitának és Lauer Tamásnak. A fotóra kattintva nézheti meg az összes (525) képet.

Elsőáldozók - 2016

Elsőáldozók – 2016