táborok kategória bejegyzései

Családtábor Tatán

Családtábor

Családtábor

Az idei évben Tatára szervezzük az Egyházközség Család-táborát. Célunk, hogyan jobban megismerjétek egymást és nem utolsó sorban nyári kikapcsolódást kínálunk az Öreg-tó partján.

A tábor keretét a közös programok és a fakultációk adják. Ezzel alkalmazkodni kívánunk a különböző életkorú gyermekekkel érkező családok igényeihez.
Jelentkezési lap a családtáborba

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Nyári napközis tábor a plébánián

Hittanos tábor

Hittanos tábor

Ezen a nyáron ismét lehetőségünk nyílik a plébánia szervezésében napközi otthonos hittantábor megrendezésére. Szeretettel várjuk 6 éves kortól azokat a gyerekeket, akik szívesen töltenének egy hetet kis közösségünkben. A tábor ideje alatt kirándulással, uszodázással és sok-sok játékprogrammal szeretnénk kellemessé tenni a nyári szünetet.

Jelentkezési lap letölthető innen Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Hittanos tábor Patcán

Katica tanya

Katica tanya

Az idei tábor helyszíne Patca lesz.
A Katica Tanya egy 12 hektáros területen fekvő igazi élményparadicsom Somogy megyében, a Zselic szívében. http://katicatanya.hu/
Az utazás autóbusszal történik, naponta 3 étkezést biztosítanak a szálláshely konyháján részünkre. A részvételi díj tartalmazza az utazást, szállást, étkezést, valamint a programok költségeit.

Hittantábor időpontja: 2017. július 16-21.
Nagytábor jelentkezési lap_2017.doc

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Családtábor Balatonlellén – július 31. – augusztus 2.

Családtábor 2015

Családtábor 2015

Az idén először szerveztünk egyházközségünk családjainak közös nya­ralást. A helyszín kiválasztása Gör­­be atyának köszönhető, illetve Gé­­mesi György, Gödöllő polgármestere ajánlotta atyának ezt a lehetőséget. A szálláshely kiváló volt az ellá­tás­sal együtt, nagyon segítőkész sze­mély­zet fogadott bennünket. El is döntöttük, hogy jövőre is ide fogunk menni. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Isten igéje

Napközis-tábor vezetők

Napközis-tábor vezetők

Ezen a nyáron is két hétig zajos volt a plébánia, a napközis táborozó gyerekektől. A tábor mottója „Isten igéje” volt. Mindennap egy történet vezetett rá arra, Isten igéje táplál, éltet, ízesít és megédesíti életünket. A gödöllői kirándulás mindkét alkalommal elmaradt az időjárás miatt, de nem unatkoztak a gyerekek, igazi mozis hangulat volt, ami mindenkinek tetszett. Egy kattintás ide a folytatáshoz….