Nincs kategorizálva kategória bejegyzései

Hirdetések húsvét 4. vasárnapján (május 7.)

Élő Rózsafüzér Zarándoklat

Élő Rózsafüzér Zarándoklat

  • Ma (vasárnap) a májusi litánia délután 4 órakor lesz.
  • Megjelent az Olvasó májusi száma. Kérjük, hogy családonként csak egy példányt vigyenek a padok mögötti tartókból. A következő lapzárta 15-én lesz. Kérjük, hogy a közlésre szánt írásokat addig juttassák el az újság email címére vagy a sekrestyébe. A lapzárta után érkezett cikkeket csak a következő, szeptemberi számban tudjuk megjelentetni.
  • Május 13-án szombaton Élő Rózsafüzér zarándoklatra megy a Bárány klub csoportja. Bárki csatlakozhat hozzájuk. Indulás a kistarcsai Hév megállóból 9.48-kor. Este a kerepesi templomban 6 órakor lesz a záró szentmise.

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

24 órás szentségimádás a kórházban + időbeosztás

Irgalmasság Éve 2016

Irgalmasság Éve 2016

Ferenc pápa december 8-án, a Szeplőtelen fogantatás ünnepén, fogja megnyitni az „Irgalmasság Évét”, ezért ebből az alkalomból egy 24 órás szentségimádást tervezünk a Flór Ferenc Kórházban.
A kórházi vezetéstől mindennemű támogatást megkapott ez a kezdeményezés. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Hirdetések az évközi 28. vasárnapon (okt. 11.)

  • Most hétvégi perselygyűjtésünket a templom további felújítására fogjuk fordítani.
  • Somlai atya távolléte miatt a jövő heti miserend megváltozik! Kedden este 6 órakor igeliturgiát tartunk, szerdán és csütörtökön pedig a szentmise este fél 7-kor kezdődik. A rózsafüzér ájtatosságok időpontja ehhez igazodik, tehát szerdán és csütörtökön háromnegyed 6-kor fognak kezdődni. A többi napokon a szokott időben negyed 6-kor, illetve vasárnap délután 4 órakor kezdődnek. Egy kattintás ide a folytatáshoz….